Bedrijfsfinanciering


Het kan zijn dat u behoefte heeft aan aanvullende financiering voor investeringen of dat u vanwege een overname de onderneming geheel opnieuw wenst te financieren. RD+P kan u begeleiden met het vaststellen van de optimale financieringsstructuur. Wij kijken naar het besparingspotentieel, de groeiambities en of u de juiste financiële partners heeft. 

Als regisseur van vastgoed- en bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. Door onze onafhankelijkheid hebben wij enkel uw belang voor ogen en zoeken wij de partij met de voor u beste oplossing.  Door de bancaire achtergrond en haar ruime ervaring in het oplossen van (internationale) financieringsvraagstukken, weet RD+P wat de vereisten zijn voor het verkrijgen van een optimale financiering. Wij onderhouden goede contacten met de meeste relevante geldverstrekkers in Nederland. Hierdoor kunnen wij de beste alternatieven voor u naast elkaar leggen.  

Wilt u investeren in een project dat goed is voor natuur en milieu? RD+P begeleidt de duurzame financieringsaanvraag. Lees verder >


Herfinanciering 

RD+P onderhoudt goede contacten met de meeste relevante geldverstrekkers in Nederland.

Lees verder >

Overnamefinanciering

RD+P heeft specialisten die bekend zijn met het financieren van een bedrijfsovername.

Lees verder >

Werkkapitaalfinanciering

RD+P heeft jarenlange ervaring met financieren en het optimaliseren van werkkapitaal.

Lees verder >

Vastgoedfinanciering

RD+P staat u graag bij met een snelle en doeltreffende realisatie van uw vastgoedproject.

Lees verder >


Co-financiering


Door middel van cofinanciering worden verschillende soorten kapitaal, traditioneel en alternatief, gecombineerd. Financiering kan bij een bank nog tegen de meest gunstige voorwaarden. Aanvullende financiering wordt verstrekt via “de alternatieve partijen”. Denk aan nationale fondsen, ontwikkelingsmaatschappijen, nieuwerwetse werkkapitaalverschaffers en particuliere investeerders. Cofinanciering is bedoeld om bedrijven door een groeifase te helpen of een overname te faciliteren.


Financieringspartners

RD+P werkt samen met gerenommeerde geldverstrekkers en investeerders. Samen helpen wij het MKB door een kapitaalmix mogelijk te maken van financiële dienstverleners, lokale overheden en informal investors.

Financiering nodig? 

Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn