HerfinancieringRD+P kan u begeleiden met het vaststellen van de optimale financieringsstructuur. Wij kijken naar het besparingspotentieel, de groeiambities en of u de juiste financiële partners heeft. 

Om marktconforme tarieven, financierings- en zekerhedenstructuur te realiseren, zijn onderhandelingen met bank(en) cruciaal. RD+P heeft goede contacten met alle Nederlandse banken die zich voldoende kwalificeren voor uw onderneming. Onderhandelingen met banken leveren het meeste rendement op wanneer RD+P, als bancair expert, samen met u de onderhandelingen voert. RD+P heeft meerdere lopende dossiers bij de diverse banken en weet daarom exact wat de (on)mogelijkheden zijn in de onderhandelingen. 

Door onze onafhankelijkheid hebben wij enkel uw belang voor ogen en zoeken wij de partij met de voor u beste oplossing.  Door de bancaire achtergrond en haar ruime ervaring in het oplossen van (internationale) financieringsvraagstukken, weet RD+P wat de vereisten zijn voor het verkrijgen van een optimale financiering. 


Terug >

Ondersteuning nodig bij de herfinanciering van uw bedrijf? 

Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn