Transacties 


Bedrijf kopen of verkopen

Wilt u een bedrijf kopen of juist verkopen? In beide gevallen is het belangrijk u goed voor te bereiden. RD+P doorloopt een achttal stappen die nodig zijn voor een zorgvuldige bedrijfsovername. Van de oriëntatie en selectie tot de waardebepaling, onderhandelingen en afronding van de koop. 

Ook bij grensoverschrijdende transacties kunnen wij begeleiden met behulp van het internationale netwerk van onze partner TeamOn Development & Investments Consulting S.L.   
 

In acht stappen naar de koop van een bedrijf 

Wilt u een bedrijf kopen? Dan is het belangrijk dat u zich goed voorbereid. In acht stappen ziet u wat er komt kijken bij de koop van een bedrijf: van de zoektocht en selectie tot de waardebepaling, onderhandelingen en afronding van de koop. 

Lees verder >

In acht stappen naar de verkoop van uw bedrijf

Bij het verkopen van uw bedrijf komt veel kijken. Waar vindt u kopers? Hoe bereidt u zich voor op de verkoop? Hoe bepaalt u de waarde van uw onderneming? En waar moet u aan denken bij de bedrijfsoverdracht? In acht stappen leest u  hoe  de verkoop van uw bedrijf het beste aanpakt.

Lees verder >


 

 

TeamOn Development & Investments Consulting S.L (hierna: TeamOn) is de transactiepartner van RD+P. TeamOn is in 2009 opgericht door Marco Hulsewe in Barcelona en is inmiddels is uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op het gebied van fusies en overnames in Spanje.

TeamOn met haar hoofdkantoor in Barcelona richt zich daarbij m.n. op internationale transacties en heeft een internationaal netwerk in onder andere Zuid-Europa en Amerika. Daarnaast houdt Teamon zich ook bezig met aan- en verkoop van commercieel vastgoed in Spanje.

Lees verder >

TeamOn is ook actief op de Nederlandse, Engelse en Scandinavische markt. TeamOn heeft onder andere een opdracht uitgevoerd voor Royal Herkel uit Zeewolde bij de ontwikkeling van een farmateutisch product voor de Spaanse markt.

Royal Herkel is sinds 1915 contractfabrikant gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en optimalisatie van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, farmaceutische- en cosmetische producten. 
Ondersteuning nodig bij de (ver)koop van een bedrijf? 

Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn