Team

RD+P faciliteert ondernemers en haar adviseurs bij waardecreatie en waarderings-, investerings- en financieringsvraagstukken. RD+P overziet het hele krachtenveld en komt altijd tot een duurzame oplossing in co-creatie met belanghebbenden. Wij werken, afhankelijk van de opdracht, nauw samen met andere specialisten zoals advocaten, mediators, fiscalisten, banken, investeerders en accountants.  


Rick Denekamp, Founding Partner van RD+P

Positie: Onafhankelijk Corporate adviseur met een missie. Oprichter van RD+P.

Missie: Op een onafhankelijke, duidelijke en deskundige wijze ondernemers begeleiden met financieel advies bij bedrijfsopvolging, toe- of uittreding, (des)investeringen, financiering, herstructurering en zakelijke geschillen.

Co-creatie: Samen weet je meer dan alleen. Op verschillende vakgebieden werk ik daarom samen met specialisten.

Ervaring: Track-record als Corporate, Sector en Investment banker voor onder andere ING Wholesale banking en Rabobank. Corporate Advisor op het gebied van - grensoverschrijdende - bedrijfsoverdrachten, bedrijfsfinancieringen en herstructureringen. Register Valuator bij het verrichten van bedrijfswaarderingen. Meer dan 200 transacties succesvol afgesloten.

Opleiding: Master in Strategisch Management behaald op de Rotterdam School of Management en een Master in International Management op ESADE Universiteit in Barcelona. Daarnaast een post-doctorale studie in Bedrijfswaardering behaald op de Erasmus Universiteit Rotterdam geacrrediteerd door het NiRV, het Nederlands Instituut voor Register Valuators.

Contactinfo: E-mail: rick.denekamp@rdpartners.nl, Tel.:+31-6 21 58 43 45

Marc Stigter, Phd - Strategy Partner

Positie: Marc Stigter is werkzaam als zelfstandig Global Strategy Expert en is voorzitter van de Raad van Commisarissen van LiveTiles Ltd., een technologie bedrijf met een notering aan de Australian Securities Exchange. Daarnaast zit Dr. Stigter ook in het bestuur van Melbourne Business School.

Missie: Marc helpt organisaties kansen te realiseren in een van de meest transformerende tijden in de menselijke geschiedenis. Om dit te bereiken pleit Marc voor een radicale heroverweging van de drie kritieke gebieden waarin hij gespecialiseerd is: strategie, cultuur en governance. Hij stimuleert organisaties om business-as-usual los te laten door anders te zien, denken, voelen, plannen en doen. Zijn bekroonde boeken ondersteunen de drie kritieke gebieden waarin hij gespecialiseerd is: Solving the Strategy Delusion (2015); Boards That Dare (2018); en Making Culture Work (2019).

Co-creatie: Marc werkt samen met RD+P op het gebied van strategie ontwikkeling. Zijn kennis en ervaring heeft hij samengebracht in zijn concept "one plus one makes three (1+1=3)". Marc's kennis en ervaring zijn een waardevolle toevoeging aan RD+P's advisering op het gebied van waardecreatie voor bedrijven.

Ervaring: Hij was Country Chairman van Shell in het Midden-Oosten en werkte voor blue chip-bedrijven over de hele wereld.

Opleiding Marc behaalde een doctoraat aan de Lancaster University Management School (VK) en behaalde ook drie masterdiploma's. Hij is Honorary Senior Fellow aan de Universiteit van Melbourne en Associate Director aan Melbourne Business School.

Contactinfo: E-mail: marc@marcstigter.com, Tel.: +61-41 90 03 673, website: www.marcstigter.com


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn