Onze referenties


Testimonials

Hieronder vertellen een aantal klanten van RD+P zelf wat zij van onze dienstverlening vonden. De scherpe argumentatie van RD+P bij de waardebepaling en het meedenken bij het bepalen van de juiste onderhandelingsstrategie hebben een duidelijke toegevoegde waarde gehad bij het overnameproces.

René de Keijzer, CEO 
 

Ik werk naar volle tevredenheid samen met Rick Denekamp van RD+P. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen, het overleg is prettig en het opgeleverde werk is van een goed niveau.


Jurgen Spies, CFO  


RD+P gaf ons een duidelijk inzicht in de kosten(ontwikkeling) en waardedrijvers van de organisatie. Dit was van grote waarde voor het bepalen van de juiste strategie.Jeroen Witteveen, DGA  

RD+P kwam binnen de afgesproken termijn met een goed onderbouwde waardebepaling van een uitzendbureau in de gezondheidszorg. Wat ik mooi vind is dat Rick zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt!


Ali Osanmaz, accountant  

 


M&A Transacties


De adviseurs van RD+P hebben in de afgelopen ruim 20 jaar meer dan 200 transacties afgerond. Hieronder ziet u een overzicht van de transacties waar wij trots op zijn.Ondersteuning nodig?

Bel ons vandaag nog

06-21 58 43 45
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn