Waardebepaling van Catering Witteveen B.V.


Jeroen Witteveen is mede-aandeelhouder en algemeen directeur van Catering Witteveen B.V., een landelijk werkend catering bedrijf. 

Witteveen: "Na het cateringbedrijf overgenomen te hebben van mijn ouders zijn mijn vrouw Ellen en ik in 2016 gestart met de voorbereiding op een verkoop. 

Ik heb Rick Denekamp van RD+P begin 2020 gevraagd om een bedrijfswaardering te maken om te zien hoe we er inmiddels voorstaan en bij te sturen waar nodig. 

Echter, door Covid-19 viel vanaf eind maart de omzet voor het grootste deel weg.  Ondanks deze lastige situatie wist Rick op basis van een eerlijke en duidelijke diagnose van de huidige organisatie en in nauwe samenwerking met ons toch een goede waardering te maken van het bedrijf waarbij m.n. het inzicht in de kosten(ontwikkeling) en waardedrijvers van de organisatie van grote waarde bleek voor het bepalen van de juiste strategie. 

Op basis van het vergrote inzicht in kosten en baten werd een overlevingsstrategie bepaald om de Coronapandemie het hoofd te bieden."Terug <

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn