Waardecreatie


Creatie van waarde in 7 stappen


Tijdens de waardebepaling van uw onderneming analyseert RD+P de unique selling points en potentie van uw bedrijf. 

RD+P kan met deze kennis en aan de hand van het Value Driver Raamwerk een plan opstellen om in zeven stappen de potentie verder te ontwikkelen en daarmee extra waarde te creëren.  

Hiermee verhoogt RD+P systematisch uw bedrijfswaarde door inzicht te verkrijgen in de werkelijke waarde stuwers en te bepalen wat de beste strategie is om de bedrijfswaarde te laten groeien. 

Wij kunnen dit programma doorlopen op bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:
Eén plus één is 3


RD+P helpt organisaties waarde te creëren met behulp van het beproefde transformatie concept 1 + 1= 3. Organisaties moeten veranderen om waarde te creëren. We stimuleren dit proces door ons te concentreren op drie cruciale gebieden: Cultuur, Strategie en Governance.

Met behulp van 1+1=3 worden organisaties uitgedaagd om in de volgende vier stappen te transformeren:

  1. Strategiseren door: 1) inzichten van buiten naar binnen te voelen en te ontsluiten; 2) het creëren van een meeslepend verhaal en plan; 3) het realiseren van uw strategische transformatie
  2. Uw organisatiedoel naar een meer emotioneel niveau tillen door: 1) diepgaande inzichten te verzamelen en te interpreteren; 2) het creëren van een emotionele reden om te zijn en; 3) het inbedden van uw emotionele doel.
  3. Veranderende aspecten van uw cultuur om uw organisatie te ontsluiten: vermogen, kennis, verlangen, zijn en moed door: 1) uw huidige en gewenste cultuur in kaart te brengen; 2) het creëren van uw boeiende verhaal en plan; 3) het realiseren van uw culturele transformatie.
  4. Uw leiderschapsteam ontwikkelen: om de strategische en culturele transformatie te helpen orkestreren, stimuleren en ondersteunen.Wilt u meerwaarde creëren? Wij maken van 1+1=3!Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn