Overname Installatiebedrijf Zuid B.V. Rene de Keijzer is CEO van FMI Holding B.V., een industrieel bedrijf met ruim 400 werknemers dat systemen, modules en componenten levert voor hightech, industriële en medische OEM's. FMI is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel door autonome groei als door het toepassen van een buy-and-build strategie. 

In het kader van de buy-and-build strategie van 21Groep, de installatietak van FMI in de regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen, is ter aanvulling op de bestaande installatie werkzaamheden Installatiebedrijf Zuid (IBZ) uit Noord-Beveland,  overgenomen. 

De Keijzer:"Tijdens het overnameproces maakten wij gebruik van RD+P. Hun scherpe argumentatie bij de waardebepaling en het meedenken bij het bepalen van de juiste onderhandelingsstrategie hebben een duidelijke toegevoegde waarde gehad bij het tot stand komen van de uiteindelijke koopovereenkomst.

Voor 21Groep is de overname interessant vanwege de goede reputatie van IBZ in Noord-Beveland e.o. Voor IBZ is de overname door 21Groep een kans om aan de vraag naar bredere dienstverlening door haar klanten te kunnen voldoen, zoals beveiliging, airco’s m.b.v. de kennis van 21Groep. 

De Keijzer hierover: “De overname van IBZ is een volgende stap in het realiseren van de groeiambitie van 21Groep. We zijn een ambitieuze club en kunnen door deze overname nog weer meer klanten bedienen." 


 

Terug <

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn