Over RD+P 


RD+P Strategy & Finance is een onafhankelijk strategisch financieel adviesbureau voor middelgrote (familie)bedrijven, gespecialiseerd in waardecreatie en het begeleiden van waarderings-, investerings- en financieringsvraagstukken. In de laatste 20 jaar heeft Rick Denekamp, de oprichter van RD+P, expertise opgebouwd in veel verschillende sectoren, in binnen- en buitenland, met een track-record van meer dan 200 transacties. 

Wij ondersteunen ondernemers met de volgende diensten:

 

Bedrijfswaardering

Een waardebepaling is het startpunt van iedere bedrijfsoverdracht of overnametraject. Daarnaast kan een waardebepaling van belang zijn bij conflictsituaties. 

Lees verder >

Waardecreatie

RD+P kan aan de hand van haar Value Driver Raamwerk een stappenplan opstellen om de potentie verder te ontwikkelen en daarmee extra waarde te creëren. 

Lees verder > 

Transacties

RD+P begeleidt de aan- of verkoop van uw bedrijf. Van de oriëntatie en selectie tot waardebepaling, onderhandelingen en afronding van de transactie. 

Lees verder >

Bedrijfsfinanciering

RD+P kan met haar jarenlange ervaring als zakenbankier waarde toevoegen door ondernemingen te ondersteunen met het vinden van de juiste financieringsmix. 

Lees verder >Waarom zakendoen met RD+P

In alles wat wij doen onderscheiden wij ons op de volgende drie ‘Unique Selling Points’:

  • Transparant: Wij staan voor duidelijke communicatie en formulering van wat we van elkaar mogen verwachten. Transparant, direct en eerlijk. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. 
  • Grensverleggend: Wij zijn grensverleggend als het gaat om creativiteit, vasthoudendheid en toewijding. Wij luisteren naar wat onze klanten te vertellen hebben. Iedereen i s uniek en RD+P levert daarom alleen maatwerk. Wij maken daarbij gebruik van ons eigen ontwikkelde Value Driver Raamwerk; dit reflecteert onze “Outside-in” benadering, gestructureerde manier van denken en stimuleert het creatieve denkproces. 
  • Samen: Afhankelijk van wat nodig is, werken wij samen met Partners. Door co-creatie en samenwerking wordt de kwaliteit van onze oplossingen geborgd; samen bereiken we meer dan alleen.


Testimonials

 


 

"Ik werk naar volle tevredenheid samen met Rick Denekamp van RD+P. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen, het overleg is prettig en het opgeleverde werk is van een goed niveau."

Jurgen Spies, CFO en aandeelhouder van FMI Holding B.V.

Lees verder >

"RD+P gaf ons een duidelijk inzicht in de kosten(ontwikkeling) en waardedrijvers van de organisatie. Dit was van grote waarde voor het bepalen van de juiste strategie."

Jeroen Witteveen, Algemeen Directeur en aandeelhouder van Catering Witteveen B.V.

Lees verder >

 

 
"RD+P kwam binnen de afgesproken termijn met een goed onderbouwde waardebepaling voor mijn klant. Wat ik mooi vind is dat Rick zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt!"

Ali Osanmaz, adviseur en aandeelhouder van Optimum Administratie & Advies B.V.

Lees verder >


Kennismakingsgesprek? 

Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn