Beroepsorganisaties en accreditaties


 


NIRV

Onze taxatie-experts zijn Register Valuator (RV) en aangesloten bij het NIRV. Het NIRV is het Nederlands Instituut voor Register Valuators. Na het afronden van een postdoctorale Master in Business Valuation kunnen corporate finance professionals die het beroep van Business Valuator op professionele wijze uitoefenen zich inschrijven in het register. De Register Valuator is dé specialist als het gaat om een heldere waardebepaling. In geval van een bedrijfsovername, maar ook als het gaat om een zakelijk conflict, een echtscheiding, een faillissement of een schadeberekening staat de RV u met raad en daad bij. 

 

DCFA

RD+P is lid van de DCFA, de "Dutch Corporate Finance Association". DCFA is de onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overnameprofessionals. De DCFA is met ruim 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector. 

Dealsuite

RD+P is aangesloten op Dealsuite, een besloten online platform, waarmee corporate finance adviseurs, investeringsmaatschappijen en corporate M&A realtime koop- en verkoop proposities met elkaar kunnen uitwisselen.

 

Brookz

RD+P is lid van Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is een volledig zelfstandig en 100% onafhankelijk platform en werkt samen met ruim 90% van alle fusie- & overnamekantoren in Nederland.

 

M&A

RD+P is lid van M&A, het platform voor professionals werkzaam in overnames, Corporate Finance, Private Equity en Venture Capital.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn