Duurzaamheid

RD+P geeft om de wereld. Binnen onze mogelijkheden proberen we voor onze eigen footprint te zorgen en ondersteunen we een aantal non-profit organisaties. 

WWF is een wereldwijd netwerk van natuurbeschermers, lokale bevolking, overheden, bedrijven, donateurs en vrijwilligers. De missie van WWF is even uitdagend als duidelijk: werken aan een wereld waarin mensen in harmonie met de natuur leven. Een vitale en veerkrachtige natuur die we met trots kunnen doorgeven aan de generaties na ons.

In opdracht van het Wereld Natuur Fonds (WWF) heeft RD+P een haalbaarheidsstudie uitgevoerd voor duurzame activiteiten rond natuurparken in Argentinië. Verder heeft RD+P WWF-NL geadviseerd bij een make-or-buy-beslissing voor hun postorderactiviteiten.
Iedereen moet de kans krijgen om een waardig leven op te bouwen. Daarom investeert Oikocredit in microkrediet, landbouw en duurzame energie. Oikocredit verstrekt leningen aan meer dan 600 lokale partnerorganisaties met een sociaal doel in zo'n 60 landen wereldwijd. Via deze partnerorganisaties geeft Oikocredit individuen en groepen in lagelonenlanden, die normaal gesproken geen toegang hebben tot leningen, toegang tot passende financiële middelen.

RD+P investeert in het Ledenprogramma van Oikocredit. Lees verder >


 Stichting Green Web (TGWF) zet zich met haar database van duurzame hostingbedrijven in om het internet groener te maken.

De website van RD+P maakt uitsluitend gebruik van hernieuwbare energie.

Terug naar Insights <

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn