Corporate Governance


"Corporate governance" is een term die een verscheidenheid aan activiteiten omvat die verband houden met: het bestuur van bedrijven. Corporate governance beïnvloedt de prestaties van economische entiteiten en hun vermogen om het kapitaal aan te trekken dat nodig is voor economische groei. Verbeteren van corporate governance is van vitaal belang voor het vergroten van investeringen in alle sectoren van de economie van zowel binnenlandse bronnen als buitenlandse investeerders.

Corporate governance draait om het goed, efficiënt en verantwoord leiden van een organisatie. Daarbij staan besturen, beheersen, controle, informeren en toezicht centraal. 

RD+P biedt de mogelijkheid om met behulp van een nulwaardering de strategische richting te meten op toegevoegde waarde, of duidelijk te krijgen hoe de komende jaren de meeste waarde gecreëerd kan worden. Daarnaast biedt een waardebepaling ook de mogelijkheid voor controle van de kwaliteit van de investeringsbeslissingen van het bedrijf. Moet het bedrijf veranderen? Transformeren? Of is de reeds ingeslagen weg de juiste?  


Terug >


Ondersteuning nodig bij het inzicht krijgen op de waardestuwers van het bedrijf? 

Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn