Waardebepaling van een uitzendbureau in de zorgsectorAli Osanmaz is oprichter en eigenaar van Optimum AA, een accountants- en administratiekantoor voor het MKB gevestigd in Utrecht. 

Osanmaz:" Ik ben een accountant en één van mijn klanten heeft mij verzocht een waardebepaling te (laten) maken van zijn bedrijf omdat hij voornemens is om te emigreren. 

Na een offertetraject met meerdere waardeerders heb ik de opdracht gegund aan Register Valuator Rick Denekamp van RD+P omdat hij deskundig, betrouwbaar en transparant overkwam en meedacht over de behoefte van de klant. 

Wat ik goed vind is dat Rick zijn afspraken nakomt, kritisch is en een berg aan ervaring heeft! Binnen de afgesproken termijn is de onderbouwde waardebepaling opgeleverd, waarmee de fiscalist de conserverende aanslag heeft kunnen indienen bij de belastingdienst. 

Bij de opstelling van het waarderingsrapport hebben we daarnaast zeer prettig samengewerkt waar ook ruimte werd gelaten voor mij om toegevoegde waarde te leveren voor mijn klant.


Terug <

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn