Groenfinanciering


Een Groenfinanciering past bij u als u een duurzame ondernemer bent of wilt worden. Als u wilt investeren in een project dat goed is voor natuur en milieu. Want dat past bij uw onderneming of strategie. 

Als ondernemer kijkt u naar de toekomst. Weet u al hoe u uw bedrijf wilt verduurzamen? Of heeft u juist behoefte aan meer informatie over de kansen en (financiële) mogelijkheden? Waar u ook staat op het gebied van verduurzaming, wij helpen u om uw duurzame ambities waar te maken.

U heeft plannen om uw bedrijfspand duurzaam renoveren. Misschien wilt u investeren in een eigen zonne-energiesysteem. Maar u twijfelt nog. Is het rendement voldoende? Is het risico niet te groot? Dan kan de lagere rente met een Groenfinanciering net dat laatste duwtje in de rug zijn. Alle investeringen met een positief effect op natuur en milieu komen voor de Groenfinanciering in aanmerking. 

De overheid stimuleert duurzame investeringen. Als je project een Groenverklaring heeft, geven de meeste banken korting op de rente. RD+P begeleidt de duurzame financieringsaanvraag. 


Terug >Ondersteuning nodig bij de financiering van uw duurzaamheidsdoelstellingen? 

Bel ons vandaag nog 

06-21 58 43 45 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn