Brancheorganisaties


 


NIRV

Het NIRV is het Nederlands Instituut voor Register Valuators. Na het afronden van een postdoctorale Master in Business Valuation kunnen corporate finance professionals die het beroep van Business Valuator op professionele wijze uitoefenen zich inschrijven in het register. De Register Valuator is dé specialist als het gaat om een heldere waardebepaling. In geval van een bedrijfsovername, maar ook als het gaat om een zakelijk conflict, een echtscheiding, een faillissement of een schadeberekening staat de RV u met raad en daad bij. Onze taxatie-experts zijn Register Valuator (RV) en aangesloten bij het NIRV.

Voor meer informatie: www.nirv.nl
DCFA

De "Dutch Corporate Finance Association" (DCFA) is de onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overnameprofessionals. De DCFA is met ruim 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector. RD+P is lid van de DCFA.

Voor meer informatie: www.dcfa.nlM&A

RD+P is lid van M&A, het platform voor professionals werkzaam in overnames, Corporate Finance, Private Equity en Venture Capital.

Voor meer informatie: www.mena.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn